24.05: Eikefjord-Selje 2-0

Postet av Selje IL - Fotball den 24. Mai 2010

Selje tapte 2-0 mot Eikefjord, etter 0-0 ved pause.......

Selje gjekk på eit nytt tap på bortebane mot Eikefjord i dag. Selje hadde eit par store sjansar i fyrste omgang, men laga gjekk til pause på stillinga 0-0.

Tidleg i andre omgang fekk Eikefjord straffe, som dei brende. Men like etter kom det to kjappe mål av Eikefjord. Fleire scoringar vart det ikkje i kampen, og dermed heimesiger med 2-0.

Seljetrenar Idar Taklo konstanterer at Selje ikkje får det til å stemme. "Vi var bra på 2/3 av bana i dag, men vi skaper for lite offensivt og greier ikkje å putte når vi endeleg får sjansen. Eg synest vi jobba hardt, vi gav ikkje opp på 2-0 og prøvde heile vegen. Men det vil seg ikkje for oss, og dermed blir det dessverre eit nytt tap", seier Taklo.

Seljes lag: Tom-Øyvind Solheim, Saron Osmundsvåg, Martin Hove, Espen Nøstdal, Alexander Corneliussen, Anders D. Rekdal (Idar Taklo frå 75min), Frode Nøstdal, Joachim Refvik, Kristoffer Nøstdal (Rikard Rekdal frå 80min), Aleksander Kvernevik (Viktor H. Front frå 45min), Severin Rokne.