19.04: 2.runde Firdaligaen: Seljetap mot Eid

Postet av Selje IL - Fotball den 19. Apr 2008

I ein fartsfull og spennande kamp på Eid Idrettspark i dag, vann Eid 4-3 etter at Selje hadde leia 3-2 ved pause. Eid spelte store deler av 2.omgang med 10 mann, og Selje hadde fortent å få med seg poeng etter store sjansar på slutten av kampen.

0-1     7min     Corner frå Endre Kupen, Jon-Aage Riksfjord headar bakover og i mål.

1-1    10min    Eid scorar ved Thomas Starheim.

2-1    25min    Ny Eidscoring ved Stian Sandal.

2-2    27min    Endre Kupen får tak i ballen i trengt posisjon innanfor 16meteren. Han løftar ballen over keeper og i vinkelen. Flott prestasjon!

2-3    30min     Kennet Honningsvåg legg inn framfor mål. Runar Nøstdal når høgast i duellen framfor mål, og stangar inn ny leiing til Selje.

3-3     66min    Straffe til Eid som Stian Sandal set sikkert i mål.

4-3    71min     Ny straffe til Eid, Kristoffer Aarskog scorar denne gongen.

Eid spelte siste halve omgangen med 10 mann. Selje tok over mot slutten av kampen og burde fått utteljing. Endre Kupen trilla ballen forbi keeper og alle "såg" ballen i mål. Men dessverre trefte den innsida av stolpen og kom ut igjen. Andre Kupen hadde også ein stor sjanse med eit skot som strauk rett over tverrliggaren. Dermed kunne Eid juble over tre poeng. Slik kampen arta seg, føler vi at poengdeling hadde gitt eit rettare bilde av kampen....., men slik er fotball..........

Seljes lag: Tom-Øyvind Solheim, Jon-Aage Riksfjord, Andre Kupen, Runar Nøstdal, Kristoffer Hove, Kennet Honningsvåg, Ole Andreas Solheim, Ken Olav Kupen, Endre Kupen, Werner Kupen, Trond Hamre.

Innbyttarar: Martin Hove for skada Ken Olav Kupen, Roger Hamre for Trond Hamre, Anders D. Rekdal for skada Roger Hamre.