25.09: G13/14: Smågutane vann 8-4 over Bremanger

Postet av Selje IL - Fotball den 25. Sep 2006

Blide smågutar etter sigeren over Bremanger i kveld.

Selje sitt småguttelag vann i kveld 8-4 over Bremanger, etter stillinga 3-0 ved pause.

Det vart målfest i flomlyset i Selje Idrettspark i kveld, der heimelaget scora heile 8 mål, medan gjestane frå Bremanger scora 4. Periodevis fint angrepsspel av heimelaget. Laget leia ei stund i 2.omgang 7-1, men litt ukonsentrert spel gjorde at Bremanger i løpet av kort tid fekk 3 mål. Men alt i alt ein god kamp av småguttelaget.

Målscorarar: Aleksander Kvernevik 5, Joachim L. Træet 2 og Kristoffer Nøstdal 1

Seljes lag på bildet: Frank Robert Åhjem, Aleksander Kvernevik, Runar Årvik, Mette Riksfjord, Kristoffer Nøstdal, Birgitte Flølo, Joachim L. Træet, Lars Johannes Gjerde, Øyvind Amdam, Joachim Refvik, Øyvind Støverstein, Håkon Eltvik, Erling Amdam, Asle Jørgensen, Christian V. Sneide (Andreas V. Liseth ikkje med i dag). Trenar Johnny Træet og oppmann Nina Refvik (dei andre trenarane John Kvernevik og Frode Nøstdal ikkje til stades).

Småguttelaget har i haust spelt 6 kampar. Det har resultert 10 poeng (3 sigrar, 1 uavgjort og 2 tap). Målskildnaden er 18-18. Laget ligg på 2.plass på tabellen bak Skavøypoll. I siste kamp ventar Loen/Olden på bortebane. Eit lag som må slåast om Selje skal behalde 2.plassen.